Gezichtsbehandeling van de droge-craquelé huid - 49.00

De droge-craquelé huid heeft een perkamentachtig aanzien, waardoor de huid beduidend ouder lijkt dan ze in werkelijkheid is. Met de Courtin behandeling wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor er een stralend en fris uiterlijk wordt verkregen

Gezichtsbehandeling voor passieve acne - 30.00

Passieve acne is een vorm waarbij geen ontstekingen aanwezig zijn, maar wel mee-eters of gerstekorrels. Met de Courtin behandeling worden de huidfuncties gereguleerd. De huid knapt zienderogen op.

Gezichtsbehandeling voor actieve acne - 30.00

Bij actieve acne vormt zich een ontsteking in de huid die naar buiten treedt. Dit wordt zichtbaar als puist, die na verloop van tijd een wit kopje krijgt. Deze worden vakkundig door de schoonheidsspecialiste verwijderd zonder dat er littekens ontstaan. Door de Courtin behandeling wordt het ontstaan van nieuwe ontstekingen geremd, waardoor ontsierende puistjes tot een minimum beperkt worden.

Rug/borst acne behandeling - v.a. 15.00

Met de Courtin producten worden de probleemzones intensief behandeld, met als resultaat dat bestaande ontstekingen snel afgevoerd worden en nieuwe ontstekingen sterk geremd worden. Voor alle Courtin acne behandelingen wordt geadviseerd te starten in kuurverband waarbij ook thuis de Courtin producten gebruikt worden.